Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Designonstock Brandstore Amersfoort Utrecht

Oost West THUIS Best

We begrijpen dat je eigen thuis nog belangrijker is geworden en willen je inspireren met de nieuwste woontrends en mooie design meubelen. Je kan bij ons rekenen op een goed advies en creatieve oplossingen. Uiteraard hebben we een aantal aantrekkelijke aanbiedingen op onze Dutch Design Collectie.

Interieuradvies

Heb je plannen om een fijne eigen (werk)plek te creëren of je complete interieur te veranderen? Dan kunnen wij je helpen met een persoonlijk advies. Met een frisse blik geven we nieuwe ideeën voor jouw indeling, woonstijl, kleurgebruik en styling. Met een compleet interieuradvies kan je zelf bekijken welke investeringen passend zijn. Eerst de woonkamer, eethoek of beginnen bij nieuw behang en gordijnen.


Interieuradvies op maat - Amersfoort- Leusden - Utrecht

Binnenkijken

Afgelopen week is Pauline op pad geweest met fotograaf Nico om het mooie interieur van Marleen te fotograferen. ⁣⁣
Zo vertelde Marleen aan Pauline dat ze voor de keuze⁣ stonden ; “Verhuizen of verbouwen? We kozen voor het laatste en hebben dat zo⁣ grondig aangepakt dat het voelt alsof we ook verhuisd zijn. Om de veranderde ruimte⁣ en bestaande elementen te combineren met het nieuwe interieur hebben we veel⁣ gehad aan het creatieve woonadvies. Zo kom je toch op dingen uit waar je zelf⁣ niet aan denkt”.⁣⁣
Inez heeft ons fantastisch geholpen en begeleidt; “Ondanks⁣ de corona hebben wij alle afspraken doorlaten gaan, het voelde heel veilig in⁣ de woonwinkel door alle ruimte en⁣ voorzorgmaatregelen. De meubelen zijn met een kleine vertraging geleverd, maar nu kunnen wij genieten van onze nieuwe interieur wat heel goed voelt. Het is fijn thuiskomen", geeft Marleen enthousiast aan.

Actie producten

Bezig met laden