Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

HAPPINESS IS HOMEMADE

Ons doel: mensen inspireren om hun huis zo in te richten dat ze zich er thuis voelen.

De moderne en actuele uitstraling van Kok Wooncenter doet bijna vermoeden dat er geen geschiedenis schuilt achter dit familiebedrijf. Niets is echter minder waar. De historie van Kok Wooncenter gaat namelijk behoorlijk ver terug in vergelijking met branchegenoten. De basis voor het succes werd al in 1965 gelegd door Piet en Joke Kok.

Op weg naar succes ...

Terug in de tijd

De geschiedenis van Kok Wooncenter begon in 1965 in een werkplaats in Muurhuizen, gelegen in de monumentale binnenstad van Amersfoort. Hier startte Piet Kok (1941)als interieurbouwer in een werkplaats. De toenmalige eigenaar besloot er op een gegeven moment mee te stoppen, waarna Piet Kok het overnam. Niet lang daarna ontmoette hij Joke Wolfsen(1943) Het was haar droom om een winkel te beginnen. Na hun huwelijk op 20 augustus 1965 opende de eerste zaak de deuren op de Berkenlaan in het landerig gelegen Hoogland. Kok Wooncenter is in de jaren uitgegroeid tot de grootste design woonwinkel van Midden-Nederland met landelijke bekendheid.

De geheimen van een geslaagd interieur

Al jaren worden we als Kok Wooncenter door toonaangevende tijdschriften zoals VT Wonen en Eigen Huis & Interieur beoordeeld als de beste zelfstandige woonwinkel van het land. Dat vinden we geweldig leuk natuurlijk. Het maakt dat klanten vaak nieuwsgierig naar wat ons geheim is.

Waarom kiezen voor Kok Wooncenter

De 8 sterke punten van Kok Wooncenter

De Woonprofessionals > Denkt mee. Brengt sfeer. Onderscheidend waardevol.

Auping BeddenBanken Designonstock Leolux MontisBanken Vk

Ontdek de grootste design woonwinkel van Midden-Nederland